installatietechniek hoogeveen

Contact

Wij zijn een totaalinstallateur voor het aanleggen van technische installaties: alles wat met gas, water en electra te maken heeft. Wij denken met u mee om de juiste oplossing te bieden. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of om de renovatie van een woning!

Contact

Neem contact op met Scholing Installatietechniek

Wij zijn een totaalinstallateur voor het aanleggen van technische installaties: alles wat met gas, water en electra te maken heeft. Wij denken met u mee om de juiste oplossing te bieden. Of het nu gaat om een nieuwbouw project of om de renovatie van een woning!

Bel of mail ons gerust voor vrijblijvend advies. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 16:30 uur.

Locatie

Voltastraat 24C
Hoogeveen

Telefoon

0528-820500

E-mail

info@scholinginstallatietechniek.nl

Volg ons online


Erkende vakmannen

Goed om te weten: wij zijn erkende vakmannen en officiële dealer en installateur van Vaillant & NEFIT. Bij ons kunt u rekenen op installatie en onderhoud van diverse producten, zoals cv-ketels, zonneboilers, warmtepompen, geisers, buffersystemen en thermostaten van deze merken. Ook verzorgen wij installatie en onderhoud voor andere merken. Als lid van Techniek Nederland garanderen wij kwaliteit, deskundig advies en vakmensen die up-to-date zijn met de nieuwste technieken. Bovendien zijn wij gecertificeerd voor F-GASSEN. We zijn in het bezit van een STEK certificaat, een VCA certificaat, en zijn we gecertificeerd als aantoonbaar beter door InstallQ. Daarnaast zijn we officieel erkend als installateur en een officieel leerbedrijf.