installatietechniek hoogeveen

Dienstverlening

Op deze pagina ontdek je wat we doen, waar we goed in zijn, en hoe je ons kunt inzetten!

Vakmanschap

Onze klanten

We bedienen een breed scala aan klanten, voornamelijk zakelijk maar ook zeker particulier.

dienstverlening zakelijk

Zakelijk

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie van bedrijfspanden, kantoren of complete nieuwbouwprojecten, wij halen energie uit alles wat met techniek te maken heeft. Of het nu gaat om klimaattechniek, elektra, water, gas, warmtepompen of andere technische installaties, wij hebben het in huis. Met ons team van meer dan 30 experts staan we voor je klaar!

klimaatbeheersing

Particulier

Van CV-installaties en warmtepompen tot waterleidinginstallaties en klimaattechniek, en van elektra tot alles daar tussenin. Techniek is waar wij voor staan en we leggen graag de beste oplossingen bij jou aan!

Testimonial

Wat onze klanten zeggen

Al meer dan 30 jaar helpen we zakelijke en particuliere klanten met hun technische installaties. Dit is wat zij over Scholing Installatietechniek zeggen! 

  S. Finkers

  Google review

  Ben netjes geholpen en ze hebben goed werk geleverd

   S. Dijkstra

   Google review

   In ons nieuwbouw project al het installatie werk gedaan dik tevreden en oplever punten professioneel en met goede communicatie opgelost!

    R. Guchelaar

    Google review

    Betrouwbaar, fijn in contact en goede afspraken mee te maken. Vakkundig personeel in dienst.

     H. Mulderij

     Google review

     Een installatiebedrijf met vakmensen aan het werk.

     Over ons

     Waar we voor staan!

     Wij zijn een totaalinstallateur voor het aanleggen van technische installaties: alles wat met gas, water en electra te maken heeft. Wij denken met u mee om de juiste oplossing te bieden. Of het nu gaat om utiliteitsbouw, nieuwbouwprojecten of om renovatie van een woningen!

     0 +

     jaar ervaring

     installatietechniek hoogeveen
     Een paar concrete stappen

     Hoe we werken

     In het kort nemen we het offerteproces met je door!

     1. Aanvraag

     We streven ernaar om je aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Over het algemeen hebben we hiervoor 1 tot 3 dagen nodig.

     2. Persoonlijk contact

     Naar aanleiding van het door jou gezochte bespreken de verdere details en plannen een afspraak in, zodat onze technische experts ter plaatse de situatie kunnen beoordelen.

     3. Offerte op maat

     Naar aanleiding van je vraag en de bevindingen van onze technische experts stellen we een offerte op. We streven ernaar om deze binnen 14 dagen voor je gereed te hebben!

     4. Samenwerken

     Indien gewenst passen we de offerte nog aan. Als je akkoord gaat, kan de offerte worden ondertekend en kunnen we de samenwerking starten. We spreken een startdatum af en een geschatte oplevering! Bedankt voor het vertrouwen.