installatietechniek hoogeveen

Over ons

Scholing Installatietechniek bestaat al meer dan 15 jaar en heeft een team van meer dan 30 personen. Hier vind je meer over ons!

Door de jaren heen

Continu in ontwikkeling

In 2008 zijn we gestart met Scholing Installatietechniek. Sindsdien hebben we een aanzienlijke groei doorgemaakt. Ons team bestaat nu uit meer dan 30 mensen, met diverse functies zoals calculators, werkvoorbereiders, meewerkende voormannen, administratief medewerkers, hoofdmonteurs, allround monteurs, servicemonteurs en koeltechniek monteurs.

Deze groei heeft geleid tot veranderingen in ons klantenbestand. Tegenwoordig richten we ons voornamelijk op mooie zakelijke projecten waar geavanceerd vakmanschap vereist is. Onze ervaring en goede opleiding hebben ons hierbij geholpen, en we blijven hier continu aan werken. Dit is essentieel gezien de snelle veranderingen in de markt, zoals de overgang naar duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en warmtepompen. We volgen elke ontwikkeling op de voet en blijven ons team en onze dienstverlening nauwkeurig ontwikkelen!

over scholing installatietechniek

"Vakmanschap, ervaring, kennis en expertise, gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Dat is wat klanten vaak aan ons teruggeven!"

Over wat Installatietechniek Scholing typeert

Erkende vakmannen

Goed om te weten: wij zijn erkende vakmannen en officiële dealer en installateur van Vaillant & NEFIT. Bij ons kunt u rekenen op installatie en onderhoud van diverse producten, zoals cv-ketels, zonneboilers, warmtepompen, geisers, buffersystemen en thermostaten van deze merken. Ook verzorgen wij installatie en onderhoud voor andere merken.

Als lid van Techniek Nederland garanderen wij kwaliteit, deskundig advies en vakmensen die up-to-date zijn met de nieuwste technieken. Bovendien zijn wij gecertificeerd voor F-GASSEN. We zijn in het bezit van een STEK certificaat, een VCA certificaat, en zijn we gecertificeerd als aantoonbaar beter door InstallQ. Daarnaast zijn we officieel erkend als installateur en een officieel leerbedrijf.

“Ik werk bij Scholing Installatietechniek en heb het daar machtig naar mijn zin. Zou er nooit meer wegwillen! Word jij mijn collega?

Collega Nathan

Werken bij Scholing Installatietechniek

Scholing Installatietechniek is voortdurend op zoek naar vakmensen die houden van mooi werk, een no-nonsense werksfeer, teamwork en goede arbeidsvoorwaarden. Benieuwd wat dit nu écht inhoudt? Bekijk dan onze vacatures!

Onze visie

We geloven dat persoonlijkheid en echte aandacht voor collega's en klanten gecontroleerde groei en hoogwaardige dienstverlening mogelijk maken.

Onze missie

In de kern gaat alle aandacht uit naar het afleveren van goed en mooi werk. Daar zetten we ons elke dag voor in!

Wij staan voor u klaar

Wij zijn een totaalinstallateur voor het aanleggen van technische installaties: alles wat met gas, water en electra te maken heeft. Wij denken met u mee om de juiste oplossing te bieden. Of het nu gaat om een nieuwbouw project of om de renovatie van een woning!

Robert Scholing

Eigenaar

installatietechniek hoogeveen
installatietechniek noord-nederland
0 +

jaar ervaring

Professioneel en persoonlijk

Ons werkgebied

Gemiddeld genomen werken we binnen een straal van 1,5 uur rondom ons kantoor in Hoogeveen.