installatietechniek hoogeveen

Particulier

Bij ons kun je de aanleg, installatie en onderhoud van technische gas-, elektra- en waterinstallaties in jouw woning uit handen geven!

Particuliere klanten

Onze specialisaties

Binnen onze particuliere klanten richten we ons voornamelijk op het aanleggen en installeren van technische gas-, water-, klimaat- en elektrische installaties. Of het nou gaat om het aanleggen van een laadpaal of het installeren van meerdere airco’s. Bij ons ben je aan het juiste adres!

vakmanschap installateur

CV-installaties

Wij kunnen alle merken cv-ketels/warmtepompen plaatsen, installeren en onderhouden. Met goed onderhoud zorg je ervoor dat de levensduur van de ketel en warmtepompen aanzienlijk verlengd kan worden. Bovendien streven we ernaar om onze klanten te voorzien van energiezuinige oplossingen die niet alleen de kosten verlagen, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst.

elektra

Electra

Wij verzorgen nieuwe installaties, renovaties en uitbreidingen op bestaande installaties in en rondom uw woning. Denk hierbij aan de meterkast, binnen- en buitenverlichting, een elektrische laadpaal, zonnepanelen en meer. Onze expertise strekt zich uit tot het leveren van oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en verwachtingen.

gas installateur drenthe

Gas

Wij verzorgen voor u het aanleggen en installeren van gasvoorzieningen, waarbij veiligheid altijd voorop staat. Ons team van deskundige professionals staat garant voor een zorgvuldige installatie die voldoet aan alle veiligheidsnormen en voorschriften, zodat u met een gerust hart gebruik kunt maken van uw gasvoorzieningen.

Klimaattechniek

Scholing Installatietechniek biedt complete oplossingen voor uw woon- en werkomgeving op het gebied van klimaattechniek. Wij leveren, installeren en onderhouden diverse systemen, waaronder warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers, en airco's. Met onze expertise zorgen we voor een efficiënte en betrouwbare energievoorziening.

installateurs watertechniek

Water

Scholing Installatietechniek levert en installeert complete waterleidinginstallaties en verzorgt ook uitbreidingen op bestaande systemen. Met onze ervaring en deskundigheid zorgen we voor een betrouwbare watervoorziening die voldoet aan uw behoeften, of het nu gaat om nieuwbouwprojecten of renovaties.

Erkende vakmannen

Goed om te weten: wij zijn erkende vakmannen en officiële dealer en installateur van Vaillant & NEFIT. Bij ons kunt u rekenen op installatie en onderhoud van diverse producten, zoals cv-ketels, zonneboilers, warmtepompen, geisers, buffersystemen en thermostaten van deze merken. Ook verzorgen wij installatie en onderhoud voor andere merken.

Als lid van Techniek Nederland garanderen wij kwaliteit, deskundig advies en vakmensen die up-to-date zijn met de nieuwste technieken. Bovendien zijn wij gecertificeerd voor F-GASSEN. We zijn in het bezit van een STEK certificaat, een VCA certificaat, en zijn we gecertificeerd als aantoonbaar beter door InstallQ. Daarnaast zijn we officieel erkend als installateur en een officieel leerbedrijf.

Testimonial

Wat onze klanten zeggen

Al meer dan 15 jaar helpen we zakelijke en particuliere klanten met hun technische installaties. Dit is wat zij over Scholing Installatietechniek zeggen! 

  S. Finkers

  Google review

  Ben netjes geholpen en ze hebben goed werk geleverd

   S. Dijkstra

   Google review

   In ons nieuwbouw project al het installatie werk gedaan dik tevreden en oplever punten professioneel en met goede communicatie opgelost!

    R. Guichelaar

    Google review

    Betrouwbaar, fijn in contact en goede afspraken mee te maken. Vakkundig personeel in dienst.

     H. Mulderij

     Google review

     Een installatiebedrijf met vakmensen aan het werk.

     Onze kernwaarden

     Waar we voor staan!

     Al 15 jaar leveren we vakmanschap. We blijven groeien, maar met onze waarden en kwaliteiten zijn constant.

     0 +

     jaar ervaring

     installatietechniek hoogeveen
     Een paar concrete stappen

     Hoe we werken

     In het kort nemen we het offerteproces met je door!

     1. Aanvraag

     We streven ernaar om je aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Over het algemeen hebben we hiervoor 1 tot 3 dagen nodig.

     2. Persoonlijk contact

     Naar aanleiding van het door jou gezochte bespreken de verdere details en plannen een afspraak in, zodat onze technische experts ter plaatse de situatie kunnen beoordelen.

     3. Offerte op maat

     Naar aanleiding van je vraag en de bevindingen van onze technische experts stellen we een offerte op. We streven ernaar om deze binnen 14 dagen voor je gereed te hebben!

     4. Samenwerken

     Indien gewenst passen we de offerte nog aan. Als je akkoord gaat, kan de offerte worden ondertekend en kunnen we de samenwerking starten. We spreken een startdatum af en een geschatte oplevering! Bedankt voor het vertrouwen.