We houden onze werkwijze en tarieven graag transparant. Hieronder vind u onze tarieven en een toelichting op factoren die van invloed zijn op deze tarieven. De werkzaamheden die wij als bedrijf voor u uitvoeren zijn heel verschillend. Sommige werkzaamheden zijn eenvoudig op termijn in te plannen, zoals onderhoudsbeurten aan cv-ketels en andere installaties. Daarnaast zijn er werkzaamheden die een paar uur in beslag nemen en grotere projecten. Deze werkzaamheden worden in overleg met u zo snel mogelijk ingepland.

Tarieven 2021

Scholing Installatie Techniek hanteert voor 2021 onderstaande tarieven. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken onder nummer 0528-820500 of u kunt mailen naar offertes@scholinginstallatietechniek.nl

Wij zijn werkzaam in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel en Flevoland.

Uurtarieven 2021 (exclusief 21% BTW)

Installatiemonteur € 53,50
Service- en Onderhoudsmonteur € 63,50
Koelmonteur € 69,50
Avondtarief (ma t/m vr) van 17h00 t/m 22h00 € 68,50
Indien werkzaamheden na 22h00, tarief in overleg
Tarief zaterdag € 76,50
Tarief zon- en feestdagen € 95,50

Minimum

Er wordt altijd een minimum van één uur (starttarief) in rekening gebracht.

Kilometervergoeding

Voor werkzaamheden > 20 km vanaf onze hoofdvestiging aan de Voltastraat 24C te Hoogeveen wordt € 0,50 per kilometer in rekening gebracht.

Autokosten

Eenmalige bijdrage autokosten  € 18,75 incl. (15,50 excl. btw)  buiten 25 km straal standplaats monteur rekenen wij 0,35 cent per kilometer.

Klussen

Wanneer u contact met ons opneemt is het moeilijk in te schatten wat de benodigde tijd is om u te helpen. Bij elke opdracht is tijd voor werkvoorbereiding en financiële afhandeling nodig. Daarom factureren wij altijd minimaal 1 uur. Wanneer u denkt dat de uit te voeren werkzaamheden korter dan een uur in beslag nemen kunt u misschien een extra klusje tegelijkertijd laten uitvoeren, u kunt dit overleggen met de planning.

Werkzaamheden

Niet alleen onze monteurs zijn voor u aan het werk, maar ook andere mensen vanaf het moment dat er contact met ons opgenomen wordt voor een opdracht. Werkzaamheden als aanname telefoon, bestellen van materiaal, instrueren van monteurs, administratieve afhandeling, calculatieberekening en het maken van eventuele benodigde tekeningen.

Storingen

Storingen verhelpen wij zo snel mogelijk binnen onze reguliere openingstijden. Ook buiten deze tijden zijn wij, afhankelijk van beschikbaarheid van de servicemonteurs en aard van de storing, bereikbaar om calamiteiten op te lossen. Ons telefoonnummer: 0528 – 820 500

Prijzen

Wanneer u een prijsindicatie wilt ontvangen voorafgaand aan de werkzaamheden dan proberen wij u een zo goed mogelijke prijsindicatie te geven. Dit doen wij aan de hand van de beschikbare informatie. Deze prijsindicatie is geen vaste prijsafspraak. Het kan gebeuren dat tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden blijkt dat er meer werkuren nodig zijn voor een juiste oplevering door onvoorziene situaties.

Materiaal en speciaal gereedschap

Wij doen ons best om alle benodigde onderdelen in de auto bij ons te hebben, maar het kan voorkomen dat we iets niet bij ons hebben en daarom op en neer moeten rijden naar onze vestiging. Dit valt onder het reguliere werk bij de opdracht. Wanneer we specialistische gereedschappen nodig hebben worden deze aan u doorgerekend.

Autokosten

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de noordelijke provincies. Daarvoor maken wij gebruik van bedrijfsauto’s met daarin gereedschap en benodigde materialen. Voor het berekenen van autokosten en eventuele kilometervergoeding gaan wij uit van onze vestigingsplaats. Bij storingen buiten reguliere openingstijden gaan wij uit van de woonplaats van de dienstdoende storingmonteur, daarbij start het uurtarief op het moment dat de dienstdoende storingsmonteur van huis vertrekt.

Medewerkers

Aangezien er een groeiend tekort is aan technische specialisten en wij hoge eisen stellen aan onze technische specialisten, geven we graag een goed salaris als waardering.